میلانزای ایتالیایی نام دیگر خوراک شنیتسل آلمانی یا اسکالوپ فرانسوی ست و در امریکای جنوبی :
در آرژانتین و بولیوی و پاراگوئه و اوروگوئه و ونزوئلا و برزیل و مکزیک نیز این خوراک با نام میلانزه یا میلانزا طبخ میشود
بنا به سلیقه و یا ذائقه با سس کچاپ یا انواع دورچین ها مانند پاستا و برنج و سیب زمینی و سبزیجات سرو میشود . 
هرچه قطعات نازکتر باشد خوراک لطیفتر است . برای اینکه روغن کف نکند میتوان به جای تخم مرغ از شیر جهت آغشته کردن قطعات گوشت یا مرغ و ماهی استفاده کرد .
سینه یا ران مرغ یا گوساله یا بوقلمون و ماهی و خوک و آهو و . را از استخوان عاری میکنند و بعد روی سطح صافی با بیفتک کوب کوبیده و صاف میکنند و البته از بوقلمون و ماهی و خوک و گوساله و آهو هم تهیه میشود . 
قطعه گوشت مرغ در آرد ساده آغشته و بعد داخل تخم مرغ هم زده مخلوط با پودر سیر و پاپریکا و ادویه های دلخواه و نمک آغشته کرده و بعد در پودر نان خشک و سوخاری مخلوط با ادویه های دلخواه زده و در روغن سرخ میکنند 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فایلها آوای عشق نمایندگی خدمات پس از فروش کولرهای گازی خسرویان بوم خیال Brittany طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل Gregg نظم و برنامه ریزی زندگی parketarta