طرز تهیه ماهی سرخ شده
موادلازم:
آویشن ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل۱ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
فیله قزل آلا ۶ عدد
خردل ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
کره آب شده ۱/۲ لیوان
طرزتهیه:
ابتدا در یک کاسه کوچک، فلفل قرمز، خردل، زیره، فلفل سیاه، آویشن و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذاریدیک تابه را بر روی حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود ۳/۴ فنجان کره آب شده را در یک ظرف کم عمق بریزید و فیله ماهی را درون آن بغلطانیدوقتی دوطرف فیله ماهی کاملا چرب شد، آن را درون ظرف حاوی مخلوط ادویه قرار دهید تا هر دو طرف آن با مخلوط ادویه پوشانده شودفیله را داخل تابه داغ قرار دهید تا زمانی که ماهی دارای یک ظاهر برشته شودفیله ها را از داخل تابه خارج کنید و ۱ قاشق چایخوری کره آب شده بر روی هر یک بریزید و بقیه فیله ها را نیز به همین روش آماده کنید. (می توانید برای خوش طعم تر شدن، بر روی آن از کمی آبلیمو استفاده کنید.)
درباره این سایت