خورشت قیمه بادمجون
تقدیم به همه شما عزیزان.
برای ۵ نفر:
روغن: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
گوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرم
لپه: ۵ قاشق غذاخوری
گوجه: ۵ عدد پوره (رنده) شده + ۱ عدد بُرش خورده
بادمجان: ۷ الی ۱۰ عدد 
زعفران دم شده (برای لپه)
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه: ۱/۳ قاشق‌چای‌خوری
دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری
.
لپه باید حداقل ۱ ساعت داخل آب بمونه، و به مدت ۵ دقیقه، با ۲ قاشق روغن و نصف فنجون زعفرون دم شده حرارت داده بشه.
شما می‌تونید بادمجون رو فقط سرخ کنید و در هنگام سرو کردن، کنار خورشت قیمت قرار بدید. اما اگه یکبار حرکت من رو بزنید، دیگه همیشه همینجوری درست میکنید. این خورشت با کته ایرانی و یا نون سنگک عالی میشه.
بعد از اینکه بادمجون‌ها سرخ شد، اون‌هارو داخل قابلمه بچینید، بُرش‌های گوجه رو قرار بدید، نصف لیوان آب بریزید تا کامل بپزه. اگه دوست‌داشتید برای کنارش، سیب‌زمینی هم سرخ کنید و حالش رو ببرید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نوستالژی ایام فروشگاه 100سبد 100sabad.ir فعالیتهای شورای دانش آموزی دبستان شهیددستغیب بیژگرد naslebartar تعزیه ارداق مشاوره و مرجع اخبار بيمه ماییم و نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی فروش ويژه محصولات سرمايشي و گرمايشي Brandi